تبلیغات
فتوشاپ برای همه - گمراه کردن فایلهای TIF

بازدید : مرتبه
تاریخ : شنبه 28 آذر 1388
هر کسی که تا به حال با فتوشاپ کار کرده باشه، انواع قالبهای فایلهای گرافیکی دو بعدی رو به خوبی می شناسه. در میان تمامی قالبها، دو قالب PSD و TIF به دلیل توانایی ذخیره تصاویر به صورت لایه ای از جایگاه ویژه ای برخوردارند.
اما این دو قالب تفاوتهایی هم دارند. قالب PSD که توسط فتوشاپ استفاده میشه، صرفا فایلهای اصلی فتوشاپ هستند. برای مشاهده و ویرایش این تصاویر حتما بایستی یکی از نسخه های فتوشاپ رو روی سیستم خودتون نصب کنید تا بتونید به صورت کاملا این تصاویر رو دیده و بتونید ویرایش کنید. البته بعضی نرم افزارها نیز با خرید امتیاز مربوطه از شرکت Adobe می تونند این تصاویر رو باز کنند و یا در حالتی فراتر، به ویرایش محدود این تصاویر دست بزنند.
فرایند ذخیره سازی در فایلهای TIF نیز امکان ذخیره لایه ها به صورت مجزا را نیز می دهد، علاوه بر اینکه این قالب یک قالب فراگیر بوده و امکان مشاهده آن در بسیاری از نرم افزارهای غیر از فتوشاپ نیز وجود دارد. در این میان سیستم عامل ویندوز نیز این قابلیت مستثنی نبوده و شما می توانید در حالت View > thumblnails یک پیشنمایش از این فایلها را مشاهده کنید.
شاید شما هم جزء ان دسته از افرادی هستید که سیستمشان همواره توسط دوست، فامیل و همکار ادارشان کنکاش می شود و این قضیه شما را رنج می دهد! در این مقاله ترفندی بسیار ساده ارائه می شود که به راحتی می تواند هر کاوش کننده ای را از جستجوی تصاویر Tif شما منصرف کند.


1- تصویر مورد نظر را در فتوشاپ باز کنید.

[تصویر: 1239689673.jpg]



2- کل طرح را به سلیقه خود با یک لایه رنگ بپوشانید.

[تصویر: 1239689837.jpg]


3- به پالت Channels رفته رو یک لایه کانال جدید ایجاد کنید. این لایه به صورت پیش فرض با نام Alpha1 نامگذاری می شود.

[تصویر: 1239689889.jpg]


4- تصویر و یا نوشته مورد نظر خود را با رنگ سفید بر روی این لایه درج کنید.

[تصویر: 1239690039.jpg]


5-مراحل کار تمام شد. فایل موجود را با پسوند Tif ذخیره کنید. در تصویر پایین نمایی از پیش نمایش قبل و بعد این فایل اموزش رو می بینید.

[تصویر: 1239690106.jpg]



در پایان دو نکته رو توضیح بدم
اول اینکه این روش تنها بر روی Photoshop cs3 قابل اجرا هست. ( والبته شاید هم بر روی ورژنهای اتی هم قابل اجرا باشه) . چنانچه این فایل رو با ورژن قدیمی تر باز و دوباره ذخیره کنید این قابلیت از بین خواهد رفت.
و دوما این روش فقط باعث گمراهی ویندوز می شود ولی ممکن سایر برنامه های گرافیکی قادر به تشخیص این ترفند باشند.


طبقه بندی: نکات فتوشاپ، 
ارسال توسط قدیر علاقه مند تبریزی
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
امکانات دیگر

دانلود اهنگ

دانلود

دانلود رایگان

دانلود نرم افزار

دانلود فیلم

دانلود

شادزیست

قالب وبلاگ

لیمونات

شارژ ایرانسل

تک باکس

دانلود نرم افزار